Endelig ble det litt brygging på meg også! Nå er det 6 måneder siden sist, og jeg merket at jeg gledet meg. Var litt usikker på hva jeg skulle brygge denne gangen, men kom på at jeg hadde kjøpt inn en Pumpkin Ale i fjor, og nå som det snart er Halloween så passet jo det veldig bra!
Brygget | 29.09.2019 |
Meskevann | 20l |
Skyllevann | 16l |
Før kok | 27l |
Etter kok | 21l |
OG | 1.046 |
FG | 1.010 |
ABV | 4,7% |
Flasket | 16l |
Ferdig | 23.11.2019 |
Oppskriften er fra Olbrygging.no, men ligger ikke ute på nettet.
bryggenotater
Bryggingen gikk ganske enkelt og greit. Bruke Grainfather-appen til å regne ut mengde meske- og skyllevann. Endte opp med å bruke 10l kaldt vann, og 6l varmt vann, da jeg glemte å varme opp vann på forhånd. Stuck mash ble det også, selv med ekstra mye riskorn. Håper ikke det påvirker smaken for mye, var i hvert fall tydelig gresskarsmak av vørteren! Mye bunnfall kommer det nok også til å bli.