Ble litt mer ølbrygging første uken i 2019 (og planlagt et tredje brygg på søndag!). Også en weissbier, men denne gangen planlegger jeg å tilsette lakrisrot i gjæringen.
Gikk veldig likt som forrige gang, dårlig med utmesking, så tror jeg skal gå tilbake til komfyrmesking, og ikke ovnmesking. Har heldigvis en pose til med weissbier, så vi får se om det er ovnen som er den skyldige.
Brygget | 03.01.2019 |
Meskevann | 6l |
Skyllevann | 6l |
Før kok | N/A |
Etter kok | 9l |
OG | 1.037 |
FG | 1.008 |
ABV | 3.64% |
Flasket | 19.01.2018 |
Flasker | |
- 0,33l | 24 stk |
Ferdig | 23.02.2019 |
Oppskrift finner du på bryggselv.no.
bryggenotater
Ble brukt en annen gjær enn nevnt i oppskriften, nemlig M20 Bavarian Wheat gjær fra Mangrove Jack’s.